Тривають роботи зі збільшення площ укриттів в освітніх закладах громади

8 липня міський голова Геннадій Дикий спільно з начальником управління освіти і науки Юрієм Петриком проінспектували хід виконання ремонтних робіт в навчальних закладах.

«Наш пріоритет – безпека дітей всієї громади. Тож, ми повинні забезпечити можливість навчатися очно якомога більшій кількості школярів. Це можна зробити, збільшивши площу укриттів, та поліпшивши умови для навчального процесу. Як і було проанонсовано в кінці минулого навчального року – роботи зі збільшення укриттів у школах, де є така можливість, вже тривають. Сьогодні перевірив процес реконструкції укриття у Шкарівському ліцеї-гімназії. З нового навчального року в укритті зможе перебувати майже втричі більше учнів, тож у всіх шкарівських школярів буде можливість навчатися офлайн», - зазначив Геннадій Дикий.

Нагадаємо, що в більшості освітніх закладів найпростіші укриття вже облаштовані. Тепер стоїть завдання збільшити їхні площі, щоб якомога більше дітей могли навчатися офлайн. Особливої уваги потребують освітні заклади, де найпростіших укриттів нема з технічних причин. В таких випадках спеціалісти шукають альтернативне рішення, яке б могло убезпечити дітей і колектив на час повітряних тривог.

Роботи тривають, щоб до початку нового навчального року більше дітей змогли розпочати навчання в школах.

Тривають роботи зі збільшення площ укриттів в освітніх закладах громади


Опубліковано: 19 липня 2023 року
Поділитися