Традиційне свято «Біла Церква – назустріч дітям» відбулося в Білій Церкві

01 червня в м.Біла Церква в приміщенні Будинку урочистих подій, під патронатом міського голови Геннадія Дикого, відбулося традиційне щорічне свято - «Біла Церква – назустріч дітям». Захід організовано на виконання міської програми «Назустріч дітям» для випускників 9-х, 11 (12-х) класів із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.  

 

З вітальними словами перед присутніми виступив міський голова Геннадій Дикий. Він висловив слова вдячності педагогам, опікунам та піклувальникам, які підтримують дітей соціально незахищених категорій. Побажав випускникам твердо та впевнено стати на життєвий шлях, обрати вдалу професію та створити у майбутньому щасливу родину.

 

«Ніколи не забувайте доброту, тепло та любов, яким вас окутали близькі вам люди - опікуни та  піклувальники. Я впевнений, що ви станете гідними громадянами нашого міста та справжніми патріотами нашої держави», - відмітив міський голова.  

 

З нагоди свята міський голова Геннадій Дикий вручив  42 випускникам матеріальну допомогу від міської ради: випускникам 11 (12) класів – по 2000 грн., 9 класів – по 1000 грн. Подяками міського голови були вшановані окремі піклувальники за їх вагомий особистий внесок в особливо значиму державну справу захисту прав та інтересів дітей, за високу громадянську позицію, щедрість душі і благородство помислів при багаторічному виконанні своїх обов`язків.

 

Також,  в ході заходу, випускники отримали подарунки від доброчинців Білої Церкви - ТОВ «Білоцерківвода» (директор – Ольга Бабій) та ПП «ЄВРО ГЛАС» (директор - Віталій Яценко).  

 

Під час урочистостей присутні мали змогу проглянути концерт у виконанні вихованців міських шкіл мистецтв.

 

На заході були присутні начальник управління освіти і науки міської ради Юрій Петрик, начальник служби у справах  дітей міської ради Валентина Кисельова, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

 

Традиційне свято «Біла Церква – назустріч дітям» відбулося в Білій Церкві


Опубліковано: 01 червня 2017 року
Поділитися