ТЕК БНАУ може пишатися – його студент кращий серед кращих

04 грудня в м. Біла Церква відбулася фінальна частина ювілейного Х міського конкурсу «Кращий студент року», під час якого за звання кращого серед кращих могли позмагатися вісім молодих людей – представники восьми навчальних закладів міста.

Виборовши перемогу у своїх закладах, на загальноміський конкурс вийшли:                 

- Вонсарівська Аніта – Білоцерківський національний аграрний університет;

- Ковальчук Віталій – Білоцерківський механіко – енергетичний технікум;

- Зеленко Максим – Білоцерківський коледж фінансів, обліку та аудиту;

- Яценко Дар’я – Технолого – економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету;

- Голуб Ілля – КВНЗ КОР «Білоцерківський медичний коледж»;

- Заліток Анна – Білоцерківський інститут економіки та управління ВНЗ «Університет «Україна»;

- Скачкова Вікторія – КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно – педагогічний коледж»;

- Корнієнко Руслана – Білоцерківський коледж сервісу та дизайну.

Варто наголосити, що конкурс започаткований в 2008 році за ініціативи студентів Технолого-економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету. Організатором заходу є  управління з питань молоді та спорту міської ради.

Метою конкурсу є виявлення, підтримка і заохочення обдарованої молоді, сприяння гармонійному розвитку особистості та формуванню її національної свідомості, розвитку і реалізації творчих здібностей студентів, стимулювання їх зацікавленості до підвищення свого інтелектуального та професійного рівня.

Побажати учасникам успіху завітав міський голова Геннадій Дикий. Він відмітив, що проведення даного конкурсу в місті є традиційним, і ці змагання не тільки стимулюють кмітливих, а й виховують патріотизм, любов до України, сприяють формуванню особистості  та   становленню  соціальної зрілості молодих громадян.

 «Сьогодні разом зі мною привітати вас прийшли секретар міської ради Вадим Кошель та заступник міського голови Катерина Литвиненко як показник того, що міська влада відкрита до молоді, довіряє їй та підтримує всі сучасні ініціативи молоді та нововведення, які диктують реалії сьогодення. Дивлячись на ваші палаючі і допитливі очі, які прагнуть до нових знань та звершень, я впевнений у тому, що в Білої Церкви прекрасне майбутнє, адже в місті підростає і навчається талановита молодь, яка прагне його розбудовувати та розвивати. Студентські роки найкращі, проводьте їх змістовно», - зазначив Геннадій Дикий.

Секретар міської ради Вадим Кошель, заступник міського голови Катерина Литвиненко та голова студентської ради Білої Церкви Катерина Дорошенко також приєдналися до привітань, побажали всім успіхів, благополуччя, здійснення мрій і задумів та перемоги найсильнішому.

Журі у складі режисера заходів ПК ВАТ «Росава» Леонори Гріко (голова журі), секретаря міської ради  Вадима Кошеля,  директор КЗ БМР Клуб за місцем проживання «Прометей»  Людмила Гордєєва, т. в. о. начальника управління з питань молоді та спорту  Білоцерківської міської ради Вікторії Левіщенко,  в.о. директора Київського академічного обласного музично – драматичного театру ім. П. К. Саксаганського Богдана Пущака  проглянули виступи всіх учасників у трьох конкурсах. Оцінивши кмітливість, винахідливість, творчість, дотепність жартів та інші здібності учасників, журі обрало переможця.

Отож, перше місце виборола Яценко Дар’я – Технолого – економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету.

Вітаємо Дар’ю та бажаємо подальших успіхів!

ТЕК БНАУ може пишатися – його студент кращий серед кращих


Опубліковано: 05 грудня 2018 року
Поділитися