Ситуація на р.Протока

Міський голова також зупинився на розгляді ситуації стосовно р.Протока, де нещодавно було встановлено факт загибелі риби. Результати проведеного аналізу свідчили про перевищення у воді вмісту хлору, аміаку та сірководню.

 

«При попередньому обстеженні було виявлено, що скиди відбуваються безпосередньо в річку Протока з підприємств, приватних господарств та садиб. Також є інформація про велику кількість незаконних врізів у зливову каналізацію. Аналогічна ситуація спостерігалася по р.Рось. Є відповідний протокол і прийнято рішення щодо термінового відновлення роботи комісії, яка виявлятиме незаконні врізи до каналізаційної мережі. До вирішення даного питання також планується залучення засобів масової інформації, аби громада міста знала, хто зливає неочищені відходи в р.Протока. При виявленні таких фактів будуть вживатися жорсткі заходи», - наголосив міський голова.

 

Під час прес-конференції журналісти поставили міському голові низку запитань, які стосувалися забруднення р.Протока, надання кредитів ТОВ «Білоцерківввода» для модернізації очисних споруд, функціонування міського сміттєзвалища тощо. На всі запитання були дані вичерпні відповіді.


Опубліковано: 31 травня 2017 року
Поділитися