Свято Першого дзвоника

01 вересня в навчальних закладах міста Біла Церква відбулося свято Першого дзвоника.
Міський голова В.Савчук був присутній на святі Дня знань в Білоцерківській загальноосвітній школі I-III ступенів №3 ім.Т.Г.Шевченка (директор – В.Ткаченко).
Міський голова привітав вчителів та учнів школи з початком нового навчального року, зазначив, що міська влада приділяє значну увагу розвитку галузі освіти міста, матеріально-технічному забезпеченню навчальних закладів та ін. Звертаючись до учнів, В.Савчук наголосив, що сьогодні запорукою успіху в житті є якісна освіта, тож потрібно максимально використовувати час перебування у школі, щоб здобути найбільшу цінність для себе – знання.
Міський голова В.Савчук акцентував увагу, що в цьому році  до шкіл міста прийшли  на навчання більш як 20 тисяч учнів, серед яких 2250 – першокласників. Зупинився на питанні виховання патріотизму серед молоді, акцентувавши увагу, що сьогодні дане питання набуває
Подякував вчителям та батькам учнів за активну участь у підготовці навчальних закладів до нового навчального року. Побажав педагогічному і учнівському колективам гарного навчального року та мирного неба .
Вітаючи присутніх зі святом директор Білоцерківської загальноосвітньої школи I-III ступенів №3 ім. Т.Г.Шевченка В.Ткаченко також побажав вдалого навчального року, наголосив, що за сприяння міського голови В.Савчука із міського бюджету було виділено кошти на капітальний ремонт спортивного залу закладу.
В ході заходу було наголошено, що в міських загальноосвітніх навчальних закладах відбуватиметься акція «Діти Білої Церкви- дітям Попасної», в ході якої учні міських шкіл збиратимуть канцтовари та шкільне приладдя для дітей, які проживають на території проведення АТО (м.Попасна, Луганської області).
Цього дня міський голова В. Савчук також відвідав Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту (директор - Заслужений тренер, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України В.Балясніков).
Міський голова привітав вихованців, педагогічний і тренерський колективи зі святом Першого дзвоника. Відзначив вагому роль Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту у вихованні спортсменів високого рівня, які є призерами та переможцями всеукраїнських і міжнародних змагань, побажав всім ліцеїстам нових спортивних здобутків та вручив ряду призерів міжнародних змагань з різних видів спорту цінні подарунки.
У проведенні свята Першого дзвоника в загальноосвітніх закладах міста взяли участь  начальник управління освіти і науки, депутат Білоцерківської міської ради Ю.Петрик, депутати та члени виконавчого комітету міської ради, заступники міського голови, начальники управлінь та відділів міської ради, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 01 вересня 2015 року
Поділитися