Своє кохання та вірність вони зберегли на весь свій вік

15 грудня  в м.Біла Церква відбулося вшанування подружніх пар, які відзначили 50-річчя та наступні ювілейні дати подружнього життя.

 Від імені міського голови Геннадія Дикого присутніх привітав його радник Микола Антонюк, який наголосив, що сімейні пари, які сьогодні присутні на урочистому заході є прикладом для молодого покоління, адже незважаючи на складні післявоєнні часи, непростий життєвий шлях зуміли пронести своє кохання, вірність і повагу один до одного, виховати дітей  і онуків та стати родинним оберегом.

Зазначив, що одним із найважливіших завдань для міської влади є турбота про білоцерківські сім’ї. В місті діє міська комплексна програма підтримки сім’ї, протидії торгівлі людьми, забезпечення гендерної рівності та демографічного розвитку, згідно якої надається грошова допомога родинам, в яких народилися двійні та друга і наступна дитини та сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Микола Антонюк побажав ювілярам міцного здоров’я, довголіття та за високий приклад міцного подружнього життя, сумлінне виконання батьківських обов’язків, вагомий внесок у зміцнення інституту сім’ї, підвищення її ролі вручив подяки міської ради та її виконавчого комітету і подарунки 10-ом подружжям міста.

Зокрема подружжям:

Мартинюків Володимира Дмитровича та Наталії Володимирівни (разом 50р.);

Маркевичів Віктора Антоновича та Віри Іванівни (разом 51р.);

Гайових Павла Федоровича та Валентини Кузьмівни ( разом 59р.);

Волошиних Володимира Васильовича та Ніни Яківни (разом 50р.);

Вальчиків Олександра Федоровича та Віри Іванівни (разом 50р.);

Дроздових Валерія Олександровича та Алли Венедиктівни (разом 57р.);

Гончаруків Олега Анатолійовича та Капітоліни Георгіївни (разом 61р.);

Степурів Івана Григоровича та Софії Миколаївни (разом 58р.);

Бандурів  Анатолія Георгійовича та Галини Іллівни (разом 52р.);

Негодів Івана Петровича та Марії Іванівни (разом 50р.)

В ході свята присутнім було презентовано життєвий шлях кожної пари. Їм дарували творчі подарунки онуки та колективи міських музичних шкіл.

Ювіляри, як і під час свого одруження пройшли під весільними рушниками,  станцювали весільний вальс та випили за міцне подружнє життя келих шампанського.

Захід проведено та організовано з ініціативи відділу у справах сім’ї та молоді міської ради, працівники якого зібрали подружні пари, підготували презентації про їх життєвий шлях  та створили справжнє свято для «молодят» та їхніх родин.

В заході взяли участь начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради О.Литвинчук, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 15 грудня 2016 року
Поділитися