Свято молодих, активних, завзятих!

27 червня в Білій Церкві відбулися заходи до Дня молоді. Протягом дня на Торговій площі управлінням з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради було організовано масові заходи.

У рамках Дня молоді відбулася ціла низка розважальних, спортивних та інтелектуальних змагань та ігор, танцювальний марафон, працювали фуд-корти, майстер-класи, ярмарка-продаж рукодільних виробів, фотозони та багато інших цікавих локацій.

Зокрема, на локації МолоДВІЖ для жителів громади було презентовано роботу Молодіжного центру. Працівниками установи підготовлено:

  • арт-простір (майстер-класи флюїдними фарбами, виставки картин та ін.);
  • фотовиставку «Білоцерківська міська територіальна громада очима молодих»;
  • фотосушку від Молодіжного центру;
  • зону гамаків (де можна було почитати книгу, відпочити);
  • настільні інтелектуальні ігри;
  • вуличні гігантські ігри (кільцекид, хрестики нолики, вибивало фітнесболом);
  • гра лазертаг, куточок виживання;
  • гра віртуальна реальність;
  • «Tea & Barber location»;
  • фотозони;
  • туристичну локацію.

Зона національно-патріотичного виховання включала локації де всі охочі мали змогу позмагатися у стрільбі з лука; ознайомитися із середньовічною культурою та культурою сучасного українського війська; переглянути тематичні фотозони; позайматися у гуртках на тему - перемоги українського війська.

Для найменших білоцерківців було організовано виставку «Авіамістечко»; фестиваль настільних інтелектуальних ігор «Аероклуб»; летючу лабораторію по виготовленню літаків та інших тематичних виробів; авіапольоти радіокерованих моделей літаків та ін.

На  спортивній локації відбувалися: змагання від фітнес-клубу «Форма»; показові виступи карате та інших бойових мистецтв; спортивні змагання серед дітей; показові виступи силача Олександра Білоконя.

Цікавою родзинкою відзначення Дня молоді – стало проведення онлайн-квесту. Управлінням з питань молоді та спорту  було підготовано подарунки для мешканців громади, які були розміщені в усіх мікрорайонах нашого міста та селах, які входять до Білоцерківської міської територіальної громади. Слідкуйте за сторінками Молодіжного центру в соціальних мережах.

На локаціях побував міський голова Геннадій Дикий. Він привітав молодь зі святом та взяв участь у деяких представлених розвагах.

            Протягом дня під час відзначення свята працювала скринька привітань, де всі охочі мали змогу адресувати вітання з Днем молоді для будь-якого. За підсумками цього конкурсу тим, хто набрав найбільшу кількість лайків у соціальній мережі Instagram заступник міського голови Катерина Возненко вручила призи.

Завершувалися святкові заходи  фестивалем DJ та вогняним шоу.

Свято молодих, активних, завзятих!


Опубліковано: 29 червня 2021 року
Поділитися