Свято краси, ніжності та любові

06 березня в Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П.Саксаганського відбулися урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня та святковий концерт для жінок міста.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий: «Ви – наші найкращі чарівні, кохані жінки, ви – найкращі у світі! Це – щира правда, тому що кращих дружин, матерів, бабусь, доньок неможливо навіть собі уявити. Я бажаю вам весняного настрою, адже саме навесні відроджується все живе, розквітає природа. Також бажаю вам жіночого щастя, аби ваші чоловіки, сини, батьки і всі, хто вас оточує, завжди були уважні до вас і завжди виконували всі ваші забаганки! Будьте завжди щасливими, кохайте і будьте коханими, радійте життю і нехай у вас збувається все те, що ви самі собі побажаєте!»

До вітань приєднався народний депутат України Хвича Мепарішвілі, який наголосив, що українські та зокрема білоцерківські жінки – не тільки красиві, але й працьовиті, професійні, успішні у своїй діяльності, побажав щастя та здійснення всіх мрій. Також відзначив почесною грамотою начальника відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради Юлію Ковальську – за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм, самовідданість, багаторічну сумлінну працю та значний особистий внесок у розвиток культури і туризму Білої Церкви.

Атмосферу свята доповнили своїми творчими дарунками артисти Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського, які виступили з вокальними, хореографічними та гумористичними постановками.

Свято краси, ніжності та любові


Опубліковано: 06 березня 2019 року
Поділитися