Створи свій яскравий та насичений молодіжний простір

Як молоді створити свій простір, де можна з користю провести разом вільний час? Аналогічних запитань у молодого покоління виникає досить багато.

Саме на такі питання молодь з сіл нашої територіальноз громади - Піщана, Томилівка та Шкарівка отримувала відповідь у Молодіжному Центрі Білої Церкви під час заходу “Створи свій молодіжний простір”, який відбувся 19 жовтня.

Юних гостей зустріли вітальною кавою і чаєм зі смаколиками та провели екскурсію закладом. Працівниці Молодіжного Центру, використовуючи методи неформальної освіти, познайомилися з молоддю та розповіли про роботу центру і якими заходами та подіями він наповнений. А також поділилися як можна створити власний простір і що для цього потрібно. Після цього для учасників був проведений воркшоп на тему: “Ведення соціальних мереж”, на закінчення якого було виконано невелике практичне завдання зі створення посту в соціальній мережі Інстаграм. Учасники з ентузіазмом слухали спікера воркшопу та із задоволенням виконали практичне завдання.

 

У рамках заходу гості також вчилися грати у настільну гру “Мафія”.

Далі молодь напрацьовувала ідеї для свого простору, які зможуть реалізовувати усвоїх  населених пунктах. Як результат, всі три команди мали детальний план з подіями та датами їх проведення вже на кінець жовтня та початок листопада. Учасники презентували свої напрацювання, а підводячи підсумки заходу - молодь поділилася враженнями. Найбільше їм сподобалося слухати про роботу із соціальними мережами та про наповнення молодіжного простору. Безумовно, що гра в мафію лишила також незабутні враження.

 

Кожному учаснику було подаровано мерч Молодіжного Центру та настільну гру.

Це був продуктивний та насичений день.

 

Гостям завжди будуть раді в центрі, а також раді допомогти та підтримати в реалізації запланованих подій. Чекаємо знову в гості!

 

 

Створи свій яскравий та насичений молодіжний простір


Опубліковано: 20 жовтня 2021 року
Поділитися