«Старти Надій» - активне дозвілля юних білоцерківців

Спортивна, здорова молодь є запорукою майбутнього кожної держави.  На сьогоднішній день юнаки та дівчата недостатньо часу приділяють здоровому способу життя. Залежність від електронних гаджетів, паління та алкоголь досить часто заповнює вільний час та дозвілля молодих людей. Тому є необхідність заохотити молодь до зміцнення та зберігання власного здоров`я, а також  формувати у молодого покоління переконання про те, що їх здоров`я в значній мірі залежить саме від них самих.

 

Літо – це пора, коли у дитини з’являється достатньо часу, щоб почати шукати заняття до душі, самовдосконалюватися і просто весело проводити час. Тому міською владою задля організації активного дозвілля юних білоцерківців організовано міські спортивно-ігрові літні змагання «Старти Надій», які  стартували з 17 липня у м. Біла Церква.

 

Вони проводяться з метою популяризації здорового способу життя, розвитку його масовості та підвищення у молоді та дітей мотивації до занять спортом. Так, лише за три дні змагань, у  них взяло участь близько 100 учасників.

 

Слід зазначити, що «Старти Надій» орієнтовані на юнаків й дівчат 2001-2010 р. н. та проводяться на території спортивних майданчиків за місцем проживання.

 

В ході змагань активні дівчата та хлопці мають можливість взяти участь у низці розважальних конкурсів, естафет та спортивних змаганнях на вибір: футбол, волейбол, баскетбол, вибивний, жонглювання м’ячем, плигунці, конкурс надування кульок та ін.

 

Варто відмітити, що спортивно-ігрові літні змагання «Старти Надій» відбуватимуться в Білій Церкві до 28 липня ц.р.

 

Запрошуємо долучатися до змагань молодь та дітей, які ведуть активний спосіб життя та мають бажання активно провести дозвілля, отримати позитивні емоції та зустріти хороших друзів.

«Старти Надій» - активне дозвілля юних білоцерківців


Опубліковано: 20 липня 2017 року
Поділитися