Стара Загора – найближчим часом стане містом-побратимом Білої Церкви

Нещодавно, Посольство Республіки Болгарія в Україні повідомило Білоцерківській міській раді, що Муніципальна рада міста Стара Загора (Болгарія) під час своєї сесії прийняла позитивне рішення та схвалила пропозицію міського голови Геннадія Дикого щодо підписання Меморандуму про співпрацю між Білою Церквою та Старою Загорою.

Дана пропозиція була надана Геннадієм Диким 02 березня ц.р.,  під час  робочого візиту в Білій Церкві делегації представників Посольства Республіки Болгарія в Україні. Того дня  міським головою Геннадієм Диким та  радником з питань освіти, науки і культури  Посла Республіки Болгарії в Україні Петром Таневом зі своїх сторін було підписано угоду про партнерську співпрацю між містами Біла Церква та Стара-Загора. Представниками Посольства Республіки Болгарії в Україні й було передано вищезазначену угоду до керівництва м.Стара-Загора для її подальшого підписання.

Меморандумом передбачені такі основні напрями співпраці: обмін досвідом та практичними навиками в галузі місцевого самоврядування та зв’язків з громадськими організаціями; співпраця в галузі освіти, охорони та розповсюдження культурної та архітектурної спадщини, ландшафту, туризму, спорту, тощо.

Керівництво Муніципальної ради Старої Загори  висловило побажання  здійснити візит до нашого міста на початку вересня ц.р. для підписання документів про наміри щодо подальшої співпраці між нашими містами.



Опубліковано: 09 серпня 2016 року
Поділитися