Стадіон «Трудові резерви» має жити!

27 березня у Білій Церкві за ініціативи Федерації легкої атлетики Білої Церкви та Клубу любителів бігу «Білоцерківський марафон» відбулася робоча зустріч за участю народного депутата України Хвичі Мепарішвілі, присвячена перспективам реконструкції стадіону «Трудові резерви».

 

На початку зустрічі пригадали, що близько десяти років тому на цьому стадіоні тренувалося понад 2 тис. спортсменів, проводилося більше половини усіх дитячих та юнацьких змагань всеукраїнського масштабу, постійно відбувалися тренування з різних видів спорту тощо. Нині постала нагальна потреба у відновленні стадіону, його сертифікації, приведення у відповідність міжнародним вимогам, що не лише дасть можливість проводити змагання міжнародного рівня, підвищувати спортивний рейтинг Білої Церкви, а й у цілому відновить повноцінне функціонування важливого для міста спортивного об’єкта.

 

За сприяння народного депутата України Хвичі Мепарішвілі на реконструкцію стадіону з державного бюджету було виділено 20 млн грн, і завданням є міста освоїти ці кошти максимально якісно та ефективно.

 

Реконструкцію спортивного об’єкта планують здійснити у три етапи: відновлення футбольного поля та легкоатлетичних доріжок; ремонт глядацьких трибун; оновлення фасаду, зовнішнього вигляду споруди. Орієнтовний термін виконання робіт – два роки.

 

Під час зустрічі також наголосили на питаннях сертифікації стадіону, розглянули зразки дорожнього синтетичного покриття, зупинилися на його технічних характеристиках, вартості тощо.

 

Усіх, хто має думки та пропозиції з приводу відновлення спортивного об’єкта, мають змогу взяти участь у наступній зустрічі, яка відбудеться адмінкорпусі стадіону в четвер, 29 березня ц.р., о 9.30.

 

У зустрічі взяли участь: депутат Білоцерківської міської ради, директор стадіону Ігор Гейло, керівник департаменту змагань Федерації легкої атлетики України Іоланта Хропач, президент клубу любителів бігу «Білоцерківський марафон» Сергій Бочаров, представники громадськості, спортивної спільноти міста, журналісти місцевих ЗМІ та ін.


 


Опубліковано: 28 березня 2018 року
Поділитися