Срібний призер Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії – наймолодший учасник – учень 7 класу Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 з поглибленим вивченням слов'янських мов!

Протягом 25-30 березня в м. Полтава відбувся ІV (заключний) етап 55-ої Всеукраїнської олімпіади з хімії.

 

Усього в олімпіаді взяли участь 159 школярів 8-11 класів з 25 областей України та міста Київ. Найбільше представництво мали команди Полтавської, Харківської, Запорізької, Львівської областей та Києва.

 

Конкурсна програма складалася з трьох етапів: двох теоретичних і одного практичного. Практичний тур передбачав виконання експериментів з препаратами і проходив на базі кафедри хімії та методики викладання хімії природничого факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

 

Роботи учасників перевіряли 50 членів журі: кандидати і доктори наук українських наукових закладів, викладачі вишів, наукові співробітники й аспіранти іноземних європейських університетів.

 

Білу Церкву в команді Київської області представляв Дмитро Михайлюк, учень 7 класу Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 з поглибленим вивченням слов'янських мов, який виконував завдання за 8 клас.

 

Дмитрик – наймолодший учасник цьогорічної Всеукраїнської олімпіади з хімії – у складній і запеклій боротьбі виборов ІІ місце у фіналі олімпіади!!!

 

Щиро вітаємо Дмитра Михайлюка, його батьків і вчителя хімії БСШ № 1 Кушнір Ірину Михайлівну з перемогою!!! Бажаємо нових успіхів і звершень!!!


 


Опубліковано: 30 березня 2018 року
Поділитися