Спортивне свято «День олімпійського прапора»

07 лютого  в м. Біла Церква відбулося спортивне свято «День олімпійського прапора» з нагоди відкриття ХХІІ зимових Олімпійських ігор в Сочі.

Вітаючи присутніх, міський голова В.Савчук наголосив, що Україну на ХХІІ зимових Олімпійських іграх, що відбуватимуться з 07 по 23 лютого ц.р.,  представлятимуть 43 українських спортсмени, які братимуть участь у 9-ти видах спорту та побажав їм вдалих стартів,  високих спортивних результатів і перемог.

Відмітив, що відповідно до соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича, захист, допомога та всебічний розвиток дітей є найголовнішим пріоритетом міської влади,  тому питанню розвитку спорту серед дітей та молоді приділяється особлива увага. Зазначив, що в Білій Церкві створено всі належні умови для розвитку та модернізації спортивної сфери та висловив сподівання, що вихованці міських спортивних закладів в майбутньому досягнуть вагомих спортивних результатів та достойно представлятимуть Україну на змаганнях різних рівнів.

Під час заходу присутні прослухали вітання від Президента Національного олімпійського комітету України, олімпійського чемпіона С.Бубки.

В ході свята з нагоди відкриття ХХІІ зимових Олімпійських ігор було урочисто піднято Державний прапор України та прапор Національного олімпійського комітету України.

Присутні на святі мали змогу проглянути показові виступи юних фігуристів  та хокейний матч вихованців комунального закладу Білоцерківської міської ради ДЮСШ «Зміна», по завершенню яких відбувся розіграш призів за підтримки Благодійного фонду Костянтина Єфименка.

В заході взяли участь начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради В.Матвієць,  начальник управління освіти і науки міської ради  Ю.Петрик, ветеран спорту, майстер спорту Радянського Союзу з легкої атлетики, дворазовий чемпіон спартакіади народів України, дворазовий переможець першості Радянського Союзу  А.Ільїн, ветеран спорту, восьмиразова чемпіонка світу серед майстрів-любителів з лижних гонок у своїй віковій категорії Г.Бекетова,  срібний призер чемпіонату світу з лижних гонок серед спортсменів з вадами слуху, член Національної збірної команди України П.Мандзюк,  директор комунального закладу Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон» В.Веред, учні загальноосвітніх закладів, представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 07 лютого 2014 року
Поділитися