Спільне засідання депутатських комісій

27 січня в м.Біла Церква відбулося спільне засідання депутатських комісій, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході спільного засідання депутати міської ради детально обговорили питання, які будуть винесені на пленарне засідання сімдесят першої  сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке відбудеться 29 січня ц.р.

Зокрема, були розглянуті питання - про внесення змін та доповнень до  рішення  міської  ради від 30.12.2014р. №1378-69-VI «Про бюджет м.Біла Церква на 2015 рік», в частині розгляду видатків по бюджету розвитку міста;  про внесення змін до рішення міської ради від 22.01.20015р. №1395-70-VI «Про встановлення місцевих податків і зборів у м.Біла Церква» щодо встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Під час засідання також були обговорені питання про розподіл коштів цільового фонду Білоцерківської міської ради та  про затвердження ліквідаційного балансу комунального закладу Білоцерківської міської ради дитячого будинку «Материнка».

З даних питань були внесені ряд пропозицій та зауважень.

В засіданні взяли участь заступники міського голови, член виконавчого комітету міської ради, голова правління, генеральний директор ПрАТ «Росава» О.Даліба, начальники ряду управлінь міської ради.



Опубліковано: 28 січня 2015 року
Поділитися