Підведення підсумків роботи з цивільного захисту населення міста

27 січня в м. Біла Церква відбулася нарада по підведенню підсумків роботи з цивільного захисту населення міста в 2014 році, яку провів міський голова В.Савчук.

Міський голова наголосив, що робота керівного складу цивільної оборони, служб, підприємств, організацій та установ Білої Церкви у 2014 році була спрямована на підвищення ефективності функціонування та посилення надійності єдиної системи цивільного захисту населення і території міста, зниження негативних наслідків надзвичайних ситуацій.

Акцентував увагу на тому, що в Білій Церкві протягом минулого року не зафіксовано надзвичайних ситуацій. Наголосив, що занепокоєння викликає аварійний стан труб магістральної мережі «ТЕЦ -місто». Підтвердженням цього були події, які сталися в грудні минулого року, пов’язані з поривом  труби магістральної мережі «ТЕЦ -місто». Зазначив, що відповідними службами міста була проведена необхідна робота щодо оперативного реагування та здійснення заходів по ремонту  магістральної труби. Відмітив, що оперативна і чітка ліквідація аварії відбулася завдяки  проведеному командно-штабному тренуванню щодо дій керівного складу і сил цивільного захисту міста у разі виникнення надзвичайної ситуації внаслідок пошкодження труби магістральної мережі теплопостачання «ТЕЦ-місто» в умовах низької температури повітря.

Міський голова В.Савчук також наголосив присутнім на необхідності проведення заходів щодо підготовки персоналу до дій в умовах можливого виникнення надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків. Поінформував про роботу міської влади щодо організаційного забезпечення   мобілізаційних  заходів у Білій Церкві. Зупинився на питанні приведення до відповідної готовності основних захисних споруд, які знаходяться  на балансі підприємств, установ і організацій різних форм власності та  ін.

В ході наради начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Ю.Кузнецов доповів про підсумки роботи з цивільного захисту м.Біла Церква в 2014році та окреслив основні завдання на 2015р.

В нараді взяли участь заступник міського голови В.Гнатюк, керівники міських підприємств, організацій, установ, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 28 січня 2015 року
Поділитися