Спілкування з міським головою у «прямому ефірі».

    У четвер, 02 березня, відбулася  зустріч у «прямому ефірі» на телеканалі «ТРК Крокус-1»,  міського голови. Геннадія Дикого, з  мешканцями Білої Церкви.

 

    У студію надійшло багато дзвінків від білоцерківців. Найбільш часто озвучуваними питаннями були: Питання щодо тарифів за тепло, за січень цього року, коли мешканці отримали платіжні квитанції з незвично високими сумами. Як зазначив міський голова, керівництво «Тепломережі», під час прес-конференції, пояснили це зняттям частини лічильників на повірку. Геннадій Анатолійович наголосив, що ініціював перевірку коректності нарахування тарифів і зобов’язав наступного місяця провести перерахунок вартості теплоносія в меншу сторону. Також він відмітив, що на 2017 рік міською владою заплановано встановлення теплових лічильників для багатоповерхових будинків на суму близько шести мільйонів гривень. Це слугуватиме зниженням плати за теплоносії для жителів м. Біла Церква.

 

    Ще одним хвилюючим питанням для містян, був стан дороги від площі Перемоги  до Гайка. Минулого року з цієї частини дороги зняли верхній шар асфальту, але більше ніяких робіт не проводилося.

 

    Щодо цієї ділянки було надане роз’яснення, що проект і початок робіт проводилось  під керівництвом області. Роботи були припинені в зв’язку з погодними умовами і, зважаючи на специфіку дотацій з обласного бюджету,  кошти було повертуто. Але міська влада, розуміючи невдоволення громади. заклала в міський бюджет гроші на ремонт цієї ділянки і він буде розпочатий, як тільки дозволять погодні умови.

 

    Піднімалось питання підтримки міським головою творчої еліти міста, а саме його візити на творчі заходи і вечори білоцерківських діячів мистецтва, на що Геннадій Дикий запевнив про свою підтримку і додав, що за можливості обов’язково завітає, але зважаючи на досить тісний графік може робити це надзвичайно рідко.

 

    Більшість же питань торкалися звиклих речей, що турбують білоцерківців. Ремонту доріг і прибудинкових територій, установки лічильників і ремонту приміщень. Всі питання були занотовані і міський голова обіцяв оприлюднити,  які з територій і доріг будуть зроблені згідно затвердженого рішення по бюджету міста.

 

    Не обійшлося і без слів подяки за вже зроблене.

 

    Окремо ведучою було підняте питання про «прямі ефіри» з іншими представниками влади, зокрема з депутатами. Графік таких зустрічей було надано головам депутатських фракцій, але, на жаль, лише одна з фракцій виявила свою зацікавленість. Можливо голови фракцій не донесли до депутатів існування такої можливості, а можливо і самі депутати не були зацікавлені у спілкуванні з містянами, але після оголошення цього в прямому ефірі, думаємо, бажаючі обов’язково знайдуться.


Опубліковано: 06 березня 2017 року
Поділитися