Щоб у місті було безпечно

Члени виконавчого комітету обговорили та затвердили питання «Про інтегрування в єдину міську систему відеонагляду камер відеоспостереження, розташованих на території м. Біла Церква», з якого доповів керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій Постівий. Дане рішення приймається з метою вжиття превентивних (попереджувальних) заходів з вчинення правопорушень та сприянню в швидкому  і якісному розкриттю правопорушень на території міста Біла Церква.

Тож виконавчим комітетом було затверджено перелік та технічні вимоги до приладів відеонагляду, сумісних з системою відео- й аудіоспостереження та відео- й аудіоаналітики в м. Біла Церква (єдина міська систему відеонагляду), а також дано доручення виконавчим органам Білоцерківської міської ради, закладам, підприємствам та установам комунальної форми власності при встановленні систем відеонагляду в приміщеннях загального користування (публічних місцях) на фасадах будівель та споруд, що забезпечують відеонагляд дворових, прибудинкових територій та вулиць м. Біла Церква загального користування (публічні місця) в обов’язковому порядку враховувати при придбанні такого обладнання технічні вимоги до приладів відеонагляду, сумісних з системою відео- й аудіоспостереження та відео- й аудіоаналітики в м. Біла Церква та забезпечити інтегрування такого обладнання в єдину міську систему відеонагляду;

- рекомендовано приватним суб’єктам господарювання та приватним особам при встановленні систем відеонагляду в приміщеннях загального користування (публічних місцях) на фасадах будівель та споруд, що забезпечують відеонагляду дворових, прибудинкових територій та вулиць м. Біла Церква загального користування (публічні місця) враховувати при придбанні такого обладнання технічні вимоги до приладів відеонагляду, сумісних з системою відео- й аудіоспостереження та відео- й аудіо аналітики в м. Біла Церква та інтегрувати таке обладнання в єдину міську систему відеонагляду тощо.

Як було зазначено, потоки відеосигналу надходитимуть до Єдиного моніторингового центру, що дасть змогу відстежувати загальну ситуацію в місті разом з представниками Національної поліції. Крім того, даним рішенням був затверджений перелік сумісного технічного обладнання (відеокамер), які сумісні з системою відео нагляду, а це майже 3 тис. камер. 


Опубліковано: 15 серпня 2018 року
Поділитися