Щедрий вечір! Добрий вечір!

     Жодного року Різдвяні свята не проходять без колядок та щедрівок. Цими днями українці з радістю виконують традиційних обрядових пісень з побажаннями багатства, доброго здоров'я, хорошого врожаю та прославляють народження Христа. Особливо цю традицію полюбляють діти, адже за спів колядок та щедрівок вони отримують подарунки.

 

     Не обійшло святкування й Білоцерківську міську раду. 13 грудня до міського голови Генадія Дикого заспівати Різдвяних колядок та щедрівок, привітати із Святом Василя завітали гості. Веселі українки та україночки, ангели  та пастушки, кізочки, лікарі та Меланки заспівали щирої коляди. Учні Білоцерківських навчально-виховного «Перша Білоцерківська гімназія-школа І ступеня», загальноосвітньої школи І-ІІІст. №11,вихованці дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу №36 "Ромашка" побажали в особі міського голови всій білоцерківській родині достатку, благополуччя та процвітання в новому році.

 

     Приєдналися до привітань й ансамбль «Вербиченька», що діє при Білоцерківській міській раді Організації ветеранів України.

 

     Міський голова Геннадій Дикий щиро подякував гостям за привітання, пригостив їх  солодощами та побажав щасливого нового року, достатку і миру у кожній їхній родиніта як найшвидшого закінчення війни на сході нашої держави.

Щедрий вечір! Добрий вечір!


Опубліковано: 13 січня 2017 року
Поділитися