Благодійні зустрічі міського голови Білої Церкви Г.Дикого з ветеранами війни та праці, малозабезпеченими жителями міста

     14 січня з нагоди Різдва Христового були проведені благодійні зустрічі міського голови Білої Церкви Г.Дикого з ветеранами війни та праці, малозабезпеченими жителями міста в ресторанах «Берегиня» (керівник - І.Кошель), «Радон», кафе «Затишок» (керівник - Д.Перепелиця), «Кава» (керівник – О.Русс), «Тандем» (керівник -Т.Шпорт).

 

    В ході зустрічей міський голова Геннадій Дикий привітав присутніх із новорічними та різдвяними святами, наголосив на необхідності соціальної підтримки малозахищених верств білоцерківців, побажав білоцерківцям миру та злагоди.

 

     Міський голова зазначив: «В цьому році ми трішки змінили традицію проведення благодійних обідів. Провели більшу кількість свят для всіх категорій білоцерківців. Почали з РіздваХристовго, Нового Року, а продовжили Щедрим Вечором та Водохрещею. Ми також перенесли благодійні обіди з 7 січня, щоб ви мали змогу відсвяткувати Різдво в сімейномуколі».

   

     В заходах взяли участь, начальник управління соціального захисту населення міської ради Тетяна Велігорська, 500 ветеранів та малозабезпечених жителів міста, журналісти місцевих ЗМІ.

Благодійні зустрічі міського голови Білої Церкви Г.Дикого з ветеранами війни та праці, малозабезпеченими жителями міста


Опубліковано: 15 січня 2017 року
Поділитися