Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України! Дорогі ветерани!

Сердечно вітаю вас із Днем Збройних Сил України!

 

Відзначаючи це свято, ми глибоко шануємо всіх, хто боронив і продовжує боронити честь та свободу рідної землі, хто зміцнює обороноздатність країни, підвищує безпеку та авторитет держави!  Від вас залежить наш спокій і наше мирне та вільне майбутнє!

 

Щиро дякую білоцерківцям, що обрали для себе найшановнішу сьогодні професію - професію військового. Саме ваш вибір є взірцем справжнього патріотизму для наступних поколінь.

 

Біла Церква пишається своїми військовими  і довіряє їм. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах.

 

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Вічна їм слава!

 

Я впевнений, що мужність, героїзм наших воїнів здатні подолати будь-які перешкоди на шляху до миру!

 

Від усього серця бажаю вам здоров’я та сил,  миру та спокою, добра та достатку вашим оселям! Незламної волі, успіхів, нехай серця наповнюють почуття гордості та патріотизму  за свою справу на благо українського народу!

 

Слава Україні!


З повагою

міський голова                                                           Геннадій Дикий


Опубліковано: 06 грудня 2017 року
Поділитися