Щоденна, непомітна, але вкрай важлива для кожного з нас робота

Управлінням соціального захисту населення міської ради щоденно проводиться прийом громадян з питань надання державних соціальних допомог, пільг, компенсацій, матеріальної допомоги, встановлення відповідних статусів, взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, опрацьовуються інші особисті звернення білоцерківців.

Щоденно прийом громадян, які звертаються та потребують допомоги проводить 17 спеціалістів управління. Одним спеціалістом щодня приймається близько 30 осіб. Основними питаннями, з якими звертаються жителі міста є призначення субсидій та соціальних допомог.

Зокрема, тільки за період з 01 по 10 червня ц.р. здійснено призначення субсидій на наступний термін без додаткового звернення громадян - 6878 домогосподарствам м. Біла Церква.

За вказаний період прийнято та опрацьовано 2633 звернень громадян.

Забезпечено путівками на санаторно-курортне лікування 139 громадян та 116 громадянам здійснено перенесення санаторно-курортного лікування на іншій період.

З 01.06.2016 р. по 10.06.2016 р. управлінням соціального захисту населення міської ради  нараховано державних соціальних допомог та компенсацій на суму 16,2 млн.грн. та виплачено отримувачам цих допомог та компенсацій 14,6 млн.грн.

За результатами іншої поточної роботи управлінням здійснено перевірку правильності призначення пенсій, наявності підстав для віднесення громадян до категорії 4 та проведено обстежень матеріально-побутових умов  по 413 особових справах. Підготовлено 5 проектів нормативно-правових актів виконавчого комітету міської ради.

Про програмі «Турбота» підготовлені документи про виділення коштів та здійснення виплат на суму 516,5 тис.грн.



Опубліковано: 10 червня 2016 року
Поділитися