Ремонт дорожнього покриття вулиць міста Біла Церква

Управління житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, станом на червень 2016 року провело ряд заходів з ліквідації ямковості та вибоїн на дорогах та вулицях по місту Біла Церква.

 Першочергово було усунуто недоліки на магістральних дорогах, де інтенсивність дорожнього руху складається з переважної частини транзитного транспорту.

При комісійному обстеженні вулиць міста, протяжністю 453 км, було виявлено ділянки уражені ямковістю на 56 км загальною площею приблизно 25,030 тис. м2. Ліквідовано ямковість та вибоїни більше чим на 50% за рахунок поточного ремонту вулиць, орієнтовно 13,500 тис.м2 на 28 км. доріг.

Середня вартість робіт з ліквідації ямковості, асфальтуванню вибоїн та дефектів покриття – склала 250-270грн/ м2.

Заходи з виконання плану по усуненню аварійних ділянок покриття на дорогах планується завершити до кінця поточного місяця.

Роботи з ліквідації ямковості проводяться на даний час.

Виконано роботи на основних вулицях, таких як: Є. Деслава (Примакова), Піщана Перша, Піщана Друга, Ставищанська, Дружби, Логінова, Привокзальна, Водопійна, Першотравнева, В.Чорновола (Сломчинського), Некрасова, Грибоєдова, Рибна, П. Запорожця(частково, потребує капітального ремонту), Сухоярська, вул. Леваневського (частково, потребує капітального ремонту).

Також увага приділена вулицям з перехідним покриттям, де внаслідок тривалої дії опадів утворилось покриття з переломним профілем та застоєм зливових вод. Усунуто бездоріжжя по вул. Декабристів, Інтендантська, Травнева та пров. Новосельський.

 Планується проведення робіт по вул. Заярській, б-ру. М. Грушевського (б-р.1-го. Травня), вул. Шевченка, вул. Ш. Алейхема, п-ту. Кн. Володимира, Київська (в’їзд в місто), Сквирське шосе.



Опубліковано: 09 червня 2016 року
Поділитися