Рекомендовано кандидатів на вакантні посади

05 грудня в м.Біла Церква відбулася співбесіда з кандидатами на заміщення вакантних посад начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Білоцерківської міської ради та завідувача планово-кошторисно-договірного сектору відділу капітального будівництва Білоцерківської міської ради.

 

Співбесіда проходила за результатами письмового іспиту для кандидатів, який відбувся  01 грудня ц.р. На іспит було зареєстровано   три  претенденти.   Співбесіда відбулася в усній формі, її метою було виявлення відповідності профілів професійної компетентності кандидатів посаді, на які вони претендують.

 

Під час співбесіди претенденти презентували своє бачення подальшої діяльності на посаді, надали аргументи, які, на їхню думку, сприятимуть підвищенню ефективної діяльності відповідних управління і відділу та забезпечать належне функціонування і подальший розвиток відповідної сфери.

 

Отож, відповідно до протоколу конкурсної комісії №12/17, від 06 грудня  2017 року міському голові, як суб’єкту призначення, членами конкурсної комісії було рекомендовано дві кандидатури на посаду начальника управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Білоцерківської міської ради:  Олександра Ушакова та Петра Франчука, оскільки конкурсанти в однаковій мірі відповідають професійним та  кваліфікаційним вимогам, а на вакантну посаду завідувача планово-кошторисно-договірного сектору відділу капітального будівництва Білоцерківської міської ради - Пелих Ніну.

Рекомендовано кандидатів на вакантні посади


Опубліковано: 06 грудня 2017 року
Поділитися