Питання, що турбували білоцерківців

     Перед початком двадцять четвертої сесії Білоцерківської міської ради представникам громади  Білої Церкви, що проживають, або мають садові ділянки в районі Залізничного селища, надали слово біля мікрофону. Містяни виказали свою стурбованість питанням щодо будівництва магістральної дороги, згідно нового Генерального плану. Людей хвилювала  доля присадибних ділянок через які, можливо, проходитиме нова дорога. Також мешканці цікавились питанням строків і умовами їхнього перебування на даних ділянках, у випадку якщо зміни їх торкнуться.

 

     Міський голова Геннадій Дикий дав доручення приготувати всі необхідні матеріали для того, щоб надати людям об’єктивну інформацію, вислухати їхні пропозиції та знайти компромісне рішення.  Він домовився про зустріч з мешканцями, за участі депутатів,  у суботу, 28 січня, в приміщенні міської ради, о десятій годині ранку. 

 

     Інше питання, що турбувало громаду озвучив депутат  Вадим Кошель. Він звернувся до міського голови із запитом від імені батьків – членів громадської організації «Аюрведа», що опікується дітьми, які мають інвалідність. Запит стосувався змін в роботі Білоцерківського центру соціальної реабілітації змішаного типу для інвалідів та дітей-інвалідів «Шанс», а саме - можливого переселення в його приміщення Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). 

 

     З метою вивчення, ситуації, яка склалася та знаходження шляхів вирішення проблеми, міським головою було підписано розпорядження «Про створення робочої групи по розгляду питань розробки та внесення пропозицій щодо ефективної діяльності Білоцерківського центру соціальної реабілітації змішаного типу для інвалідів та  дітей-інвалідів «Шанс» та Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

 

     До складу робочої групи увійшли депутати міської ради, представники ряду громадських організацій, батьки дітей з особливими потребами. 

 

     Геннадій Дикий дав доручення, до висновків робочої групи, призупинити будь-які дії щодо «Шансу».

 

 


Опубліковано: 27 січня 2017 року
Поділитися