Прийнято низку інших важливих для міста питань

Депутати внесли зміни до Статуту комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Тролейбусне управління» шляхом викладення його у новій редакції. Даним рішенням депутати збільшили статутний фонд підприємства з 16,5 млн грн до 21,9 млн грн.

 

Також проголосували за розподіл залишку коштів цільового фонду Білоцерківської міської ради, що виник станом на 01.01.2017 року, на утримання об’єктів благоустрою (поточний ремонт прибудинкових територій) м.Біла Церква на 2017 рік в сумі понад 1,4 млн грн); затвердили перелік об’єктів міської комунальної власності до приватизації шляхом продажу на аукціоні.

 

Було затверджено й рішення «Про деякі питання діяльності Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», з якого доповіла начальник управління соціального захисту населення Тетяна Велігорська.

 

Під час сесії затвердили питання «Про порядок надання пільгової плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Біла Церква», «Про створення постійно діючої міжвідомчої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж ЦО і ГВП»; «Про внесення змін до Класифікатора рекомендованих типових конструкцій для розміщення зовнішньої реклами в м. Біла Церква, затвердженого рішенням Білоцерківської міської ради «Про затвердження Концепції розміщення зовнішньої реклами в м. Біла Церква» від 23 березня 2017 року № 554-28-VII та низку інших.

 

Під час сесії депутати також розглянули ряд земельних та майнових питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

 

В обговоренні питань порядку денного взяли участь депутати Білоцерківської міської ради: Володимир Бабенко, Вадим Кошель, Василь Савчук, Дмитро Поліщук, Ігор Гейло, Володимир Панасов, Сергій Наконечний, Олена Шевченко, Сергій Мартинюк.

 

На сесії були присутні представники громадських та комунальних організацій, громадські активісти, журналісти місцевих ЗМІ та ін.



Опубліковано: 29 червня 2017 року
Поділитися