Професійне свято членів спортивної родини та любителів спорту

Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається у другу суботу вересня. Офіційно воно засновано в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності.

 Наші спортсмени є гордістю не тільки Білої Церкви, а й всієї України, адже завдяки їхнім високим спортивним досягненням на всеукраїнській та міжнародній аренах білоцерківські серця переповнює радість та гордість за піднятий на п’єдесталах український державний  прапор. 

Заняття спортом та фізичною культурою для пересічних громадян з кожним роком стають дедалі більш популярними, бути спортивним – модно, тому це свято по праву стосується всіх, хто присвятив своє життя спортові й тих, хто займається ним заради власного здоров’я та задоволення.  

Напередодні свята, 06 вересня,  в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Із професійним святом представників сфери фізичної культури і спорту за дорученням міського голови Геннадія Дикого привітала його заступник Катерина Литвиненко.  Вона зазначила, що болоцерківські спортсмени є справжньою елітою, яка надихає розвиватися та займатися спортом.  Відмітила, що цього року перший дзвоник  пролунав у спортивних закладах міста для тисячів маленьких спортсменів, дехто з яких вперше побачить свого тренера,  а хтось працюватиме над здобуттям нових вершин, буде втілювати всі свої спортивні плани.

«Попередні роки показали нам, що місто має сильних, перспективних гравців великого спорту, які з року в рік підтверджують свої звання кращих серед кращих. Вони дійсно вірять у свою силу і досягають результату. Бажаю вам не зупинятися,  тренуватися та продовжували втілювати свої спортивні плани, перемагати та здобувати високі сходинки на теренах Світу», - зазначила Катерина Литвиненко.

Зі словами привітань до присутніх також звернулися депутат Київської обласної ради, заступник міського голови Олександр Поляруш, депутати Білоцерківської міської ради Андрій Король, Ігор Гейло, начальник управління молоді та спорту Білоцерківської  міської ради Інна Паливода, заступник голови відділення Національного Олімпійського Комітету України в Київській області Володимир Корнієнко. Виступаючі відмітили, що міська влада приділяє значну увагу розвитку фізичної культури та спорту в Білій Церкві, підтримці спортивних закладів міста. Неодноразово наголосили, що спорт є запорукою здоров’я підростаючого покоління, а молоді спортсмени міста достойно представляють Білу Церкву та державу на всеукраїнських і міжнародних змаганнях. Подякували тренерам та всьому персоналу, які прикладають чимало зусиль для виховання достойних спортсменів.

Під час заходу більше 60 представників спортивної сфери міста серед яких: представники громадських організацій, федерацій спорту, спортивних клубів, установ різних форм власності, ветерани спорту були нагороджені почесними грамотами,  грамотами та подяками управління фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації, Київської обласної ради,  Київського обласного відділення Національного комітету України, Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету, управління молоді та спорту Білоцерківської міської ради, подяками від депутатів, що вітали спортивну спільноту .

Святковий концерт присутнім подарували актори Київського академічного обласного музично- драматичного театру ім. П.Саксаганського .

Бажаємо аби спортивні здобутки наших спортсменів примножувалися, а їхні наполегливі тренування та кропітка праця над собою була  достойно оцінена!

Професійне свято членів спортивної родини та любителів спорту


Опубліковано: 06 вересня 2019 року
Поділитися