Продовжуються ремонтні роботи в мікрорайоні «Піонерський»

В кожному мікрорайоні є доріжки, по яким кожного дня від ранку до пізнього вечора проходять тисячі мешканців. Доріжка від дитячої стоматологічної поліклініки до ринку вздовж Сквирського шосе і є однією з пішохідних артерій цього мікрорайону. Місцеві жителі вже не пам’ятають чи проводився там ремонт взагалі. Але вже всі оцінили її зручність та естетичний вигляд після проведеного ремонту, який щойно закінчився. Всі роботи виконано за кошти міського бюджету.

 

Крім того, зараз проводиться поточний ремонт прибудинкової території за адресами – вулиця Січневий прорив, 2 та Сквирське шосе, 214а, 214б, цією територію так само користуються безліч мешканців щодня. В рамках поточного ремонту передбачено відновлення покриття проїздів та пішохідних доріжок, а також заміна бортових каменів. Також буде відновлено проектні повздовжні та поперечні профілі доріг для нормального відведення дощових вод.

 

В нашому місті вперше укладено верхній шар покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону із застосуванням модифікованих бітумівна ділянці дороги по Сквирському шосе від площі Перемоги до житлового масиву «Військбуд». Застосування щебенево-мастичного асфальтобетону є найпрогресивнішим методом відновлення покриття доріг загального користування та магістральних доріг в населених пунктах. Щебенево-мастиковий асфальтобетон (ЩМА) - це гаряча суміш з кубовидного щебеню та модифікованих бітумів, які при укладанні та ущільненні утворюють монолітний шар покриття на порядок міцніший, ніж покриття з використанням дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей.

 

В рамках проекту також облаштовано тротуари з обох боків дороги, влаштовано кишені для зупинки громадського транспорту. Незабаром буде встановлено зупинки очікування. Також продовжуються роботи по встановленню світлофорного об’єкту, підсвітки пішохідних переходів, нанесення дорожньої розмітки та встановлення нових дорожніх знаків.

 

Подібні роботи передбачені в міському бюджеті і будуть виконуватися до поки дозволятимуть погодні умови.

Продовжуються ремонтні роботи в мікрорайоні «Піонерський»


Опубліковано: 06 вересня 2017 року
Поділитися