Про ремонт мостів та шляхопроводів над залізницею в м. Біла Церква

    Під час прес-конференції міський голова поінформував присутніх, що в минулому році було проведено обстеження всіх мостів та шляхопроводів над залізницею в межах міста.

 

    В цьому році заплановано укладання договорів з будівельними компаніями щодо проведення ремонту шляхопроводів над залізницею «Горбатий міст» та по вул. Князя Володимира.

 

    «На сьогоднішній день всі документи на розробку проектно-кошторисної документації щодо ремонту шляхопроводу над залізницею по вул. Князя Володимира подані до відповідних установ», - сказав Геннадій Дикий.

 

    Міський голова відмітив, що він проводив зустріч з представниками будівельних компаній, які здійснюють проектувальні роботи та ремонт мостів. Відмітив, що на даній зустрічі обговорювалося всі можливі варіанти ремонту та реконструкції всіх мостів Білої Церкви. Так, першочергово було визначено необхідність ремонту шляхопроводу  «Горбатий міст». Він передбачатиме повне перекриття руху по ньому для транспортних засобів терміном – 2-3 місяці. Такий ремонт забезпечить відновлення покриття та кріплень мосту, а також створить необхідні умови для руху по ньому вантажного транспорту.

 

     «Щодо ремонту мосту по вул. Дружби, то він передбачатиме облаштування системи водовідведення та реконструкцію пішохідної частини, заміни відбійників, огорожі, встановлення освітлення тощо», - сказав міський голова.


Опубліковано: 14 березня 2017 року
Поділитися