Про передачу Білій Церкві нових містобудівних повноважень

    В ході прес-конференції міський голова Геннадій Дикий зауважив, що на тому тижні для нашого міста відбулася важлива подія - в рамках процесу децентралізації системи державного архітектурно-будівельного контролю Державна архітектурна інспекція України передала Білій Церкві нові містобудівні повноваження.

 

    Так, міська влада отримала всі необхідні інструменти виконання дозвільних та реєстраційних функцій у сфері містобудівної діяльності.

 

    «Відтепер білоцерківці зможуть отримувати всі необхідні документи на початок будівництва та його експлуатацію (для об`єктів 1, 2, 3 та 4 рівнів складності) не виїжджаючи з Білої Церкви  до Києва. Такі дозвільні документи будуть видаватися управлінням адміністративних послуг міської ради. Це значно покращить якість надання послуг в сфері   архітектурно-будівельного контролю для жителів міста», - сказав міський голова.

 

    Також, Геннадій Дикий зауважив, що з метою покращення послуг щодо надання дозвільної документації у сфері містобудівної діяльності, управлінням  адміністративних послуг міської ради планується проведення оповіщення громадян стосовно готовності даної документації у вигляді телефонного дзвінка або послуги смс-повідомлення.

 

 


Опубліковано: 14 березня 2017 року
Поділитися