Про проведення конкурсів на заміщення вакантних посад

Під час прес-конференції міський голова Геннадій Дикий відмітив, що з 03.01.2016 року Білоцерківською міською радою було оголошено 135 конкурсів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах  міської ради.

 

На офіційному сайті Білоцерківської міської ради розміщено перелік вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування (детально ознайомитися з інформацією про перелік вакантних посад можна ознайомитися тут: https://bc-rada.gov.ua/node/4900). Усі білоцерківці, які є ініціативними, мають бажання працювати  та відповідають затвердженим кваліфікаційним  вимогам, мають змогу подати документи та взяти участь у конкурсі.

 

«З 01.09.2017 року заробітна плата працівників органів місцевого самоврядування планується підвищуватися. Я сподіваюся, що це надасть можливість збільшити кількість бажаючих працювати в даній сфері та обрати високваліфікованих фахівців виконавчих органів міської ради», - сказав міський голова.

 

Під час прес-конференції Геннадій Дикий поінформував, що нещодавно міською владою було проведено перевірку несанкціонованих приєднань та викидів стоків громадянами та організаціями до мережі зливової каналізації та безпосередньо у водні об'єкти. Питання екологічної безпеки на сьогодні є важливим для Білої Церкви та має велике значення для здоров`я мешканців міста.

 

Міський голова повідомив, що ним видане розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу охорони навколишнього середовища управління благоустрою та екології Департаменту житлово-комунального господарства міської ради.

 

«Якщо ви бажаєте попрацювати задля збереження та покращення стану навколишнього середовища нашого міста та маєте відповідний досвід, ідеї та готові їх реалізувати, очоливши відділ, - візьміть участь у даному конкурсі», - сказав міський голова. 

 

Святкування державних свят у Білій Церкві

 

Міський голова Геннадій Дикий поінформував присутніх про урочисті заходи, які відбудуться в нашому місті з нагоди святкування державних свят, а саме - Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

 

23 серпня жителі та гості зможуть відвідати урочисту церемонію підняття Державного Прапора України на площі біля Білоцерківської міської ради.

 

24 серпня відбудеться комплекс заходів у рамках святкування Дня Незалежності, зокрема урочисте зібрання та покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченка, святкова хода «Моя вишивана Україна», міський спортивний фестиваль «Я обираю спорт», святкова програма «З Україною в серці», перший загальний старт аеростатів повітроплавної фієсти

«Олександрійська феєрія», концерт гурту «Big Boys Band» та багато інших. Протягом дня всі бажаючі зможуть відвідати різні концертні програми, фотоконкурс, виставку-ярмарок, заходи для дітей та ін.

 

Детальнішу інформацію про заходи шукайте на офіційному сайті Білоцерківської міської ради https://bc-rada.gov.ua/.

 

Під час прес-конференції міський голова Геннадій Дикий також відповів на низку запитань від журналістів, які стосувалися будівництва нових дошкільних навчальних закладів, розташування дільниць для голосування за проекти громадського бюджету, підготовки до нового опалювального сезону, організації місць для паркування по місту тощо.  


Опубліковано: 22 серпня 2017 року
Поділитися