Про актуальні питання ЖКГ

06 червня відбулася традиційна прес-конференція для представників міських ЗМІ, яку провів міський голова Геннадій Дикий.

В ході прес-конференції міський голова зупинився на ряді питань, які стосуються сфери житлово-комунального господарства. Зокрема, поінформував про роботу, яка проводиться в місті щодо поточного ремонту доріг та прибудинкових територій.

«Управління житлово-комунального господарства розробило відповідну інтерактивну карту. Кожен може зайти на сайт та в рубриці «Громадський контроль» відслідкувати, які і де роботи на даний час проводяться.  Крім того, найближчим часом і відділ капітального будівництва, на цій же мапі буде позначати об'єкти, де виконано або плануються капітальні ремонти», -зазначив міський голова.

Міський голова також відмітив, що, на сьогодні, на поточний ремонт доріг та прибуткових територій витрачено більше 4 млн грн.  Це становить 65 %  із запланованих на цей рік робіт із загальною сумою 6 250 000 грн.

«Ми плануємо збільшити фінансування цих робіт, оскільки маємо суттєве перевиконання міського бюджету. За планом поточні ремонтні роботи будуть завершені до кінця червня», - наголосив Геннадій Дикий.

В місті також розпочалися роботи по нанесенню розмітки на проїжджих частинах доріг. Як зазначив міський голова, це стало можливим після проведених поточного ремонту ряду вулиць та настання сприятливих погодних умов. Ропочали з основних магістралей - вул Київська, Заярська.  На  інших дорогах розмітка буде наноситися після виконання капітальних реконструкцій, це будуть Олександрійський бульвар, Сквирське шосе, вул.. Січневого прориву та ін.

«Знову виникає гаряче питання – крадіжки люків. Робітниками управління житлово-комунального господарства помічено закономірність, що найчастіше такі випадки трапляються в районах наближених до металобаз по вул.Турчанінова, Матросова, біля Таращанського масиву. Прошу правоохоронні органи звернути на це увагу. Так як треба шукати не тих, хто краде, а тих, хто приймає металобрухт, - акцентував увагу міський голова. - Вартість втрат на багато перевищує отриману вигоду. В металобрухті за один люк крадій отримує 50 гривень, а на відновлення витрачається -  3600 грн.».



Опубліковано: 06 червня 2016 року
Поділитися