Чергове засідання робочої групи по підготовці Статуту територіальної громади м.Біла Церква

06 червня відбулося  чергове засідання робочої групи по підготовці Статуту територіальної громади м. Біла Церква, яку провів голова робочої групи, секретар міської ради Борис Смуток.

В проекті Статуту будуть враховані історичні, національно-культурні, соціально-економічні та інші особливості міста. Врегульовані порядок реалізації права на громадські слухання, місцеві ініціативи, загальні збори громадян за місцем проживання, проведення консультацій з громадськістю та участі в органах самоорганізації членів територіальної громади міста Біла Церква з вирішенням питань місцевого значення та ін.

Робочою групою було опрацьовано ряд організаційних питань. Зокрема, присутні ознайомилися з проектом регламенту роботи робочої групи та затвердили його. Голови підгруп, які були закріплені за окремими розділами проекту статуту, поінформували  про  проведену роботу, про внесені пропозиції, правки та доповнення.

Присутні обговорили план заходів з громадського обговорення «Статуту територіальної громади міста Біла Церква».

За результатами засідання було прийнято рішення щодо доопрацювання окремих положень статуту, визначені терміни усунення недоліків та відповідальні тощо.

На засіданні були присутні експерти  та представники громадськості.



Опубліковано: 06 червня 2016 року
Поділитися