Привітання голови Київської обласної ради з нагоди Дня медичного працівника

Дорогі працівники системи охорони здоров’я!

Від імені депутатського корпусу Київщини та від себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом – Днем медичного працівника!

Перш за все, хотілося б подякувати вам за те, що присвятили себе збереженню найбільшої цінності – людського життя і здоров’я. Ваша професія – це покликання, яке вимагає, крім глибоких знань, ще й великого терпіння, людської мужності, доброти, відваги й милосердя.

У найважчі хвилини саме ви приходите на допомогу людям, здійснюючи часом неможливе, проявляючи співчуття і благородство, відповідальність і високий професіоналізм. У ваших руках – здоров’я жителів Київщини, а значить, і їхнє майбутнє.

Сьогодні перед вами стоять нові, більш складні й масштабні завдання, та переконаний, що завдяки багаторічному досвіду, відданості своїй справі та високим моральним принципам ви їх гідно вирішите. А ми, представники самоврядних органів області, всіляко сприятимемо цьому.

Бажаю вам міцного здоров’я, оптимізму, наснаги, миру й злагоди. Нехай ваші золоті руки не знають втоми, а кожен новий день для вас буде сонячним, радісним і щасливим!

Низький вам уклін і глибока шана за сумлінну працю і чуйні серця!

 

З повагою
Голова
Київської обласної ради                                                   
Микола Бабенко



Опубліковано: 12 червня 2014 року
Поділитися