Прес-конференція начальника управління освіти та науки

05 березня в м. Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяв участь начальник управління освіти та науки міської ради Ю.Петрик.

В ході прес-конференції начальник управління освіти та науки міської ради поінформував присутніх про основні завдання, які здійснює управління щодо задоволення потреб населення по влаштуванню дітей до дошкільних навчальних закладів, закладів загальної середньої освіти всіх типів і форм власності, організації мережі гуртків, клубів, спортивних секцій у загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладах, відповідно до запитів і потреб учнів та батьків. Зупинився на питаннях організації державної підсумкової атестації, зовнішнього незалежного оцінювання випускників і моніторингу якості освіти та акцентував увагу на особливостях завершення навчального року в цьому році, які пов’язані із проведенням в Україні «Євро – 2012».

Начальник управління освіти та науки міської ради Ю.Петрик також поінформував про реалізацію в місті програм щодо реформування освітньої сфери, започаткованого Президентом України В.Ф.Януковичем та дав відповіді на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 06 березня 2012 року
Поділитися