Прес-конференція начальника управління освіти і науки

17 березня в м.Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяв участь  начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик.

Під час прес-конференції начальник управління освіти і науки міської ради повідомив журналістам про ситуацію, яка виникла з організацією харчування учнів, які мають статус постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС.

Зокрема, поінформував про поточну роботу Міністерства соціальної політики України з питань завершення процедури відкритих торгів на закупівлю послуги з харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи, у навчальних закладах, розташованих на забруднених територіях. Зазначив, що на даний час безкоштовне харчування учнів проводитись не буде, тому відповідно до чинного законодавства України можлива своєчасна виплата компенсацій батькам дітей, потерпілих від наслідків Чорнобильської катастрофи, яку забезпечить управління соціального захисту населення. Про порядок оформлення відповідних документів учні та їх батьки будуть поінформовані у навчальних закладах. Крім того, начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик наголосив на можливості  організування харчування дітей за кошти батьків та дав відповіді на питання журналістів.



Опубліковано: 18 березня 2014 року
Поділитися