Пленарне засідання п’ятдесят сьомої сесії Білоцерківської міської ради

20 березня відбулось пленарне засідання п’ятдесят сьомої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході сесійного засідання депутати міської ради затвердили звіт про виконання бюджету м.Біла Церква за 2013 р., внесли зміни та доповнення до рішення міської ради від 23.01.2014р. № 1142-53-VI «Про бюджет м.Біла Церква на 2014 рік».

Під час пленарного засідання було скасовано рішення міської ради від 27.09. 2012р. №728-29-VI «Про затвердження Положення про реєстр адрес, вулиць та інших поіменованих об’єктів м.Біла Церква» та затверджено Положення про реєстр адрес у м. Біла Церква. Внесено зміни до рішень міської ради від 01.07.2011р. № 223-10-VI «Про затвердження Положення про порядок організації та проведення ярмаркових  заходів у  м. Біла Церква» та від 16.09. 2009 р. №1103 «Про затвердження  Генерального плану (схеми) перспективного розвитку системи теплопостачання  м. Біла Церква», затверджено ліміт використання води та відведення стічних вод абонентам м.Біла Церква на 2014 р.

Депутати міської ради  прийняли рішення про розподіл фінансової підтримки між ветеранськими організаціями і громадськими організаціями соціального спрямування, надали пільги за орендну плату ряду міських комунальних підприємств, організацій політичних партій, об’єднань громадян та ін.

На сесійному засіданні депутати міської ради внесли зміни до Статуту комунального підприємства Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційної контори №7, затвердженого рішенням Білоцерківської міської ради від 25.10.2007р. № 525, також внесли  зміни та доповнення до Статутів територіального медичного об'єднання, дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Прийняли рішення про збільшення статутного капіталу комунальної установи Білоцерківської міської ради «Інспекція з благоустрою м.Біла Церква» та затвердили  її положення в новій редакції.

Депутати міської ради взяли до відома інформацію управління охорони здоров’я міської ради про виконання Білоцерківської міської цільової  соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2013-2016 рр., внесли зміни  та доповнення до Комплексної програми охорони довкілля в м.Біла Церква на період 2012-2015 рр., затвердженої рішенням міської ради від 24 .11.2011 р. № 389-14-VI, до плану діяльності Білоцерківської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2014р., затвердженого рішенням міської ради від 26.12.2013р № 1125-51- VI.

На засіданні також було розглянуто ряд земельних, майнових та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради – С.Беркут, М.Бондаренко, В.Борзак, К.Бугайчук, Г.Дикий, Л.Дригало, Ю.Залізняк, С.Кривий, С.Макушин, В.Малюк, О.Марченко, О.Ореховський, Ю.Петрик, Д.Поліщук, В.Хмельницький, В.Шаравара, М.Швець, В.Ямковий, заступник міського голови В.Гнатюк, директор КП БМР «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг С.Грисюк.

В різному виступив депутат міської ради К.Бугайчук.

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, начальник Білоцерківського міськрайонного управління  юстиції А.Гой, начальник Білоцерківської об’єднаної державної податкової інспекції В.Титарчук, заступник прокурора м. Біла Церква О.Агудалічев, начальники ряду структурних підрозділів міської ради, представники міських громадських організацій та ЗМІ.



Опубліковано: 20 березня 2014 року
Поділитися