Політ на повітряній кулі – враження на все життя

23 серпня в м.Біла Церква відбулося відкриття третього фестивалю повітряних куль "Олександрійська феєрія", який незмінно відбувається у найголовніші свята нашої країни - День Прапора та День Незалежності України.

Свято, що даруватиме незабутні враження та емоції, музичні вечори триватиме чотири дні з 23 по 26 серпня ц.р. у дендропарку "Олександрія".

Організаторами святкового дійства виступили: ГО «Біла Церква туристична», повітроплавна компанія «Спарт-Аеро».

До програми заходу входять спільні польоти теплових аеростатів з парку "Олександрія" над найвизначнішими видами Білої Церкви.

Під час урочистого відкриття, свята організатори заходу привітали присутніх білоцерківців із головними святами нашої держави, з відкриттям третього фестивалю повітряних куль "Олександрійська феєрія" та наголосили, що дане дійство відбувається з метою підвищення туристичної привабливості міста в цілому й дендропарку «Олександрія», висловили сподівання, що в подальшому це казкове дійство лише розвиватиметься в Білій Церкві.

Голова громадської організації «Біла Церква туристична» Олена Фастівська подякувала гостям із Запоріжжя, Дніпра, Києва, Харкова, Львова, Бучі, Ірпеня та інших міст, які прибули на захід. Висловила сподівання, що погода буде вдалою і всі заплановані польоти відбудуться та запросила білоцерківців бути присутніми на всіх стартах польотів та концертах .

Президент повітроплавної компанії «Спарт-Аеро» Вячеслав Гардашник наголосив, що кількість зацікавлених польотами теплових аеростатів у цьому році суттєво збільшилася, це свідчить про розвиток заходу, побажав усім незабутніх вражень, гарних польотів та святкового настрою.

Директор дендропарку «Олександрія» Наталія Бойко також запросила гостей до білоцерківського старовинного парку, який має статус національного надбання України та закликала прикладати спільних зусиль для його збереження.

На жаль, цього дня повітряні кулі не змогли здійнятися у небо через вітер, проте вранці, 24 серпня, польоти вдалися і білоцерківці мали змогу милуватися яскравими кулями на тлі блакитного ранкового неба.

Оглянути місто з висоти пташиного польоту всі охочі матимуть змогу двічі на день: вранці з 06.00 до 09.00 та ввечері з 18.30 до 20.00. Тривалість польотів близько години.

Завершиться фестиваль святковою концертною програмою.

 

 

Політ на повітряній кулі – враження на все життя


Опубліковано: 24 серпня 2019 року
Поділитися