Полеглому захиснику було всього дев’ятнадцять років

    05 квітня ц.р. на території  Білоцерківського військового шпиталю  відбулася церемонія прощання  із загиблим воїном 72-ї ОМБр Макаровим Владиславом Романовичем, 03.09.1997р.н.

 

    Владислав проживав у Білій Церкві, навчався у ЗОШ №11. Закінчивши школу вступив до Державного навчального закладу «Білоцерківське професійно-технічне училище ім.П.Р.Поповича». Був призваний до лав Збройних сил України на строкову службу, по її завершенню продовжив службу за контрактом у 72-їй ОМБр.

 

    Брав участь у бойових діях по захисту територіальної цілісності держави на посаді механіка-водія бойової машини.

 

    02 березня 2017 року, під час обстрілу Авдіївки, він підірвався на міні й отримав надзвичайно важкі поранення. Майже місяць медики боролись за його життя, але не змогли врятувати захисника. Поранення виявилося фатальним.

 

    Владислав Макаров був похований на Алеї  Слави кладовища «Сухий Яр» з усіма належними Герою почестями.

 

    Вражаюча кількість молоді була присутня на прощанні з Владиславом, воно і не дивно – полеглому захиснику було всього дев’ятнадцять років.

 

    Також на церемонії прощання були присутні в.о. міського голови Борис Смуток, депутати міської ради, військовий комісар Білоцерківського об’єднаного військового комісаріату Ігор Богданевич, радник міського голови Микола Антонюк.

Полеглому захиснику було всього дев’ятнадцять років


Опубліковано: 06 квітня 2017 року
Поділитися