Подарунок молодих художників дитячо – юнацькому клубу за місцем проживання

Не в банальний спосіб підійшов колектив відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради до оформлення після капітального ремонту дитячо-юнацького клубу «Юність» (вул. Водопійна, 19) – запросили молодих художників-графітчиків з Одеси та Фастова - Федіва Ігоря та Ярового Олексія (фото 1),  які в черговий раз з доброї волі якісно виконали свою роботу – ексклюзивно художньо оформили хол клубу. Працювали молоді художники 21 та 22 жовтня, і ось в результаті ми маємо таке естетичне панно (фото 2,3).

 

До речі, саме Ігор та Олексій у квітні поточного року перетворили зовнішню стіну хореографічної зали дитячо-юнацького клубу «Надія» (б-р Олександрійський, 86) в просторову квіткову композицію (фото 4).

 

Тісна співпраця відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради з молодими вуличними художниками Білої Церкви та різних регіонів України має місце уже два роки поспіль у рамках щорічного міського фестивалю «Вільна стіна». Як результат на місці похмурого сірого паркану (в районі б-ру Олександрійського, 86) створена арт – галерея загальною площею понад 300 кв. м (фото 5).

 

В такий спосіб в наслідок підтримки захоплення, уміння і бажання молодих людей, у нашому місті створюються нові куточки прекрасного – арт площини, які викликають позитивні емоції та почуття.

Подарунок молодих художників дитячо – юнацькому клубу за місцем проживання


Опубліковано: 24 жовтня 2017 року
Поділитися