Подарунок місту від молодих митців

    Відділ у справах сім’ї та молоді в останній час ефективно розвиває в місті  молодіжну субкультуру –  графіті та підтримує вуличних художників. Встановлення  контактів з художниками   під час проведення    минулорічного фестивалю вуличного мистецтва  «Вільна стіна» (https://bc-rada.gov.ua/node/6256)   стало  поштовхом  до реалізації  нових ідей та    проектів.

 

    1 та 2  квітня 2017 року   у дворі   будинку Олександрійський бульвар 86 відбувся молодіжний мистецький захід «Floral letters» щодо художнього оформлення фасаду  дитячо-юнацького клубу за місцем проживання  «Надія»  ініціативною   арт групою молодих художників ( Федів Ігор, Яровий Олексій).

 

    А в цей час, на майданчику поруч,  всі охочі мали нагоду потанцювати в стилі хіп-хоп, брейк-дансу, поспівати,  почитати реп або продекламувати свої власні вірші. Вихованці Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт» також взяли активну участь у цьому заході, зібравши  немалу публіку поблизу   клубу «Надія». Були представлені запальні хореографічні постановки від вихованців дитячого хореографічного «Зразкового аматорського колективу «Надія» та колективу сучасної хореографії «Авангард . Вокальну майстерність продемонстрували вихованці музично-вокальної студії «Контакт».   Також були представленні сольні номери вихованців, які заряджали присутніх позитивом, оптимізмом та енергією.

    Творча та позитивна атмосфера, що панувала під час заходу, з᾽єднала всіх в один міцний колектив.

    Піднесений емоційний настрій та море позитивних емоцій отримали діти та дорослі.


    P.S. В травні місяці  поточного року  Відділом у справах сім’ї та молоді планується проведення ІІ міського молодіжного  фестивалю вуличного мистецтва «Вільна стіна». Запрошуємо творчих молодих людей з  міста Біла Церква та інших регіонів України до участі в заході.

Подарунок місту від молодих митців


Опубліковано: 03 квітня 2017 року
Поділитися