Пленарне засідання сорок п’ятої сесії Білоцерківської міської ради

22 серпня відбулось пленарне засідання сорок п’ятої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході сесійного засідання депутати міської ради затвердили звіт начальника міського фінансового управління міської ради про виконання бюджету м.Біла Церква за І півріччя 2013 р., внесли зміни та доповнення до  рішення  міської  ради від  25.12.2012р. № 849-35-VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2013 рік».

Депутати міської ради прийняли рішення про затвердження міської цільової програми створення та впровадження містобудівного кадастру м. Біла Церква на 2013-2017 рр., про розробку плану зонування частин території м.Біла Церква – кварталу, обмеженому вул.Гординського,  вул.Логінова, вул. С.Наливайка та кварталу, обмеженому вул.Підвальною, вул.Логінова, бул.50-річчя Перемоги.

Під час сесійного засідання також було затверджено схеми санітарного очищення м.Біла Церква, Програму приватизації майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Білої Церкви на 2013-2015 рр., прийнято рішення про приватизацію деяких гуртожитків, про надання пільг за оренду приміщень ряду комунальних підприємств міста, та внесено зміни до Комплексної програми охорони довкілля в м. Біла Церква на період 2012-2015рр., затвердженої рішенням міської ради від 24.11. 2011 р. № 389-14-VI.

На сесійному засідання депутати  міської ради прийняли рішення звернутися до Верховної Ради України з проханням внести зміни до Бюджетного кодексу України щодо зарахування екологічного податку та присвоїти  звання «Почесний громадянин міста Біла Церква»  виконавчому директору Міжнародного фонду «Відродження Чорнобиля», директору благодійного фонду «Друзі-дітям Чорнобиля» М.Дашкевичу.

Під час засідання також було розглянуто ряд земельних та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради – К.Бугайчук, В.Рабенок , А. Король О.Дудник, Г.Музиченко, В.Маршалок, В.Мазуренко  (фракція Партії регіонів),  С.Беркут, М.Бондаренко, О. Кучер  (фракція ВО «Батьківщина»), В.Ямковий, Л.Дригало (фракція Народної партії), В. Хмельницький  (фракція ВО «Свобода»),  Г.Дикий ( депутська група «За зміни Білої Церкви»), Д.Поліщук, начальник управління архітектури та містобудування міської ради Г.Кревський та ін.

В роботі сесії взяли участь начальники ряду структурних підрозділів міської ради, начальник Білоцерківського міжрайонного відділу Управління СБУ в м. Києві і Київській області Р.Шульжук, начальник Білоцерківської об’єднаної державної податкової інспекції В.Титарчук,  перший заступник прокурора м. Біла Церква С.Турчин, представники ряду міських громадських  організацій та ЗМІ міста.



Опубліковано: 22 серпня 2013 року
Поділитися