Відкриття спортивного комплексу «Зміна»

22 серпня  в м.Біла Церква з робочим візитом перебував голова Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюк.

В рамках візиту голова Київської обласної державної адміністрації взяв участь в урочистому відкритті сучасного спортивного комплексу «Зміна» на масиві Піщаний. Відкриваючи свято, голова Київської обласної державної адміністрації наголосив, що відповідно до завдань, визначених Президентом України щодо розвитку спорту, створення сучасної матеріально-технічної бази закладів фізичної культури і спорту, популяризації здорового способу життя серед населення на Київщині проводяться відповідні заходи. Зокрема, лише за минулий рік в Київській області  було введено в експлуатацію 10 стадіонів, близько 100 спортивних майданчиків. В цьому році також проводиться відповідна робота.  Тільки до Дня незалежності України  цього року на Київщині відкриються 5 нових сучасних стадіонів, будується Льодова арена в м.Богуслав та ін. Підкреслив, що Київська область є лідером по соціально-економічному розвитку в державі, але незважаючи на це, ще є ряд проблем, які можливо вирішити лише об’єднавши зусилля влади та суспільства.

Голова Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюк зазначив, що на соціально-економічний розвиток м.Біла Церква Київською обласною владою за останні три роки було направлено більш як 200 млн.грн., і сьогодні, відкриття даного об’єкту є вагомим подарунком білоцерківцям до Дня Незалежності. Відмітив, що новий спортивний комплекс в Білій Церкві відіграватиме велику роль в розвитку спорту в місті, сприятиме популяризації здорового способу життя серед населення, а особливо серед молоді, адже на ньому матимуть змогу тренуватись вихованці ДЮСШ «Зміна», займатись спортом всі бажаючі білоцерківці, а також проводитимуться обласні та загальнодержавні змагання.

Даний комплекс має футбольне поле 100х60м, з сучасним штучним покриттям, спортивні майданчики для занять різними видами спорту, бігові доріжки, антивандальний тренажерний майданчик, глядацькі трибуни на 840 місць та ін. На будівництво даного об’єкту було виділено 15 млн.грн. з бюджетів усіх рівнів.

В ході свята голова Київської обласної державної адміністрації побажав вихованцям спортивних закладів міста великих спортивних досягнень та вручив вихованцям ДЮСШ «Зміна» футбольні м’ячі та комплекти футбольної форми.

Присутні на святі також отримали вітання від Президента федерації футболу України, заслуженого майстра спорту А.Конькова, який наголосив на великому значенні таких спортивних комплексів для розвитку спорту серед молоді, висловив сподівання на подальшу підтримку професійного та аматорського футболу в країні та подарував спортивному закладу футбольні м’ячі.

Вітаючи білоцерківців із значною подією в житті  Білої Церкви, міський голова В.Савчук наголосив, що маючи сучасний спортивний комплекс вихованці ДЮСШ «Зміна» матимуть змогу якісно тренуватися, тут проводитимуться чемпіонати міста з футболу, а всі бажаючі білоцерківці – займатимуться  різними видами спорту. Підкреслив, що будівництво даного об’єкту є прикладом поєднання зусиль всіх гілок влади, адже на нього було залучено кошти  бюджетів всіх рівнів. Висловив слова вдячності за сприяння в будівництві народному депутату України В.Чудновському, голові Київської обласної ради А.Присяжнюку та всім організаціям, які проводили відповідні роботи.

Під час свята присутні мали змогу проглянути показові виступи вихованців спортивних закладів міста та фінальну частину Кубка області з футболу.

В заході взяли участь заступник голови Київської обласної державної адміністрації О.Басай, депутати та члени виконавчого комітету  міської ради, заступники міського голови, представники громадськості, регіональних та міських ЗМІ.



Опубліковано: 23 серпня 2013 року
Поділитися