Пленарне засідання сорок першої сесії Білоцерківської міської ради

25 квітня   відбулось пленарне засідання сорок першої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході сесійного засідання депутати міської ради прийняли звернення до Прем’єр- Міністра України М.Я.Азарова щодо розгляду можливості виділення лімітів на газ для забезпечення жителів м.Біла Церква гарячою водою. Підтримали депутатський запит А.Короля (фракція Партії регіонів) щодо законності дій паркувальників м.Біла Церква, які утримують з жителів міста – водіїв транспортних засобів плату за паркування транспортних засобів на вулицях та дорогах міста.

Депутати міської ради взяли до відома інформацію прокурора м. Біла Церква про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності прокуратури  м.Біла Церква протягом 2013р., інформацію начальника Білоцерківського  міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління  МВС України в Київській області  про стан виконання заходів щодо зміцнення законності Білоцерківським МВ (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) ГУ МВС України в Київській області за І квартал 2013р.

Під час сесійного засідання депутати міської ради внесли зміни та доповнення до  рішення  міської  ради від  25.12.2012р.  № 849-35-VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2013 рік», взяли до відома  інформацію начальника відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи  міської ради про виконання  у І кварталі 2013р. Програми профілактики та протидії злочинності та правопорушенням в м.Біла Церква  на 2012-2015 рр., затвердженої рішенням міської ради від 21.06. 2012 р. № 642-27-VI.

Депутати міської ради затвердили Програму зайнятості населення м.Біла Церква на 2013-2017 рр., внесли зміни до плану діяльності Білоцерківської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 р.,  затвердженого рішенням міської ради від 21 .11. 2012 р. №775-31-VI,  до міської комплексної програми «Турбота» на 2011-2015 рр., затвердженої рішенням міської ради від 29.12.2010 р.  № 22-03-VI.

На засіданні депутати міської ради також прийняли рішення про деякі питання надання адміністративних послуг, про пропозицію передачі об’єкта централізованого теплопостачання в концесію, внесли зміни і доповнення до Положення про комунальну установу Білоцерківської міської ради «Інспекція з благоустрою міста Біла Церква», затвердженого рішенням міської ради від 27.03.2008 р. №700, до Статуту комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг» (нова редакція) та погодили проект землеустрою щодо встановлення (зміни) межі м.Біла Церква.

В ході сесійного засідання депутатами міської ради були внесені зміни до рішень міської ради щодо утворення, визначення чисельності і затвердження персонального складу виконавчого комітету  міської ради та утворення постійних комісій ради, затвердження їх складу та обрання голів комісій.

Під час засідання також було розглянуто ряд земельних та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради – К.Бугайчук, С.Кривий, К. Олійник,  В.Рабенок , А. Король (фракція Партії регіонів),  С.Беркут, М.Бондаренко, О. Кучер  (фракція ВО «Батьківщина»),  В.Борзак  (фракція «Фронт змін»),  В.Ямковий, Л.Дригало (фракція Народної партії),  О.Марченко, В. Хмельницький  (фракція ВО «Свобода»),  Г.Дикий ( депутська група «За зміни Білої Церкви»), С.Істомін (депутатська група «Патріоти міста»).

Відповідно до протокольного доручення заступник міського голови В.Гнатюк доповів інформацію щодо технічного стану мостових споруд м.Біла Церква.

В різному виступили депутати міської ради – Л.Дригало (фракція Народної партії), М.Бондаренко (фракція ВО «Батьківщина»),  В.Рабенок (фракція Партії регіонів).

В роботі сесії взяли участь заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, начальники ряду структурних підрозділів міської ради, заступник начальника Білоцерківського міжрайонного відділу Управління СБУ в м. Києві і Київській області В.Зіневич, представники ряду міських громадських організацій та ЗМІ міста.



Опубліковано: 25 квітня 2013 року
Поділитися