Міський голова відвідав учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

25 квітня міський голова Білої Церкви В.Савчук, в рамках проведення заходів у зв’язку із 27-річницею аварії на Чорнобильській АЕС, відвідав учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, інвалідів ІІ групи, які втративши здоров’я, перебувають в тяжкому фізичному стані.

Зокрема, міський голова відвідав ліквідатора Павла Лисенка, який в 1986р. в складі зведеного загону пожежної охорони виконував роботи по гасінню торф’яників і сухостою.

Також були відвідані подружжя ліквідаторів Миколи та Ніли Васьківських. М.Васьківський в квітні 1986р. брав участь у евакуації населення із зони відчуження, а Н.Васьківська надавала медичну допомогу постраждалим в зоні відчуження.

Цього ж  дня  міський голова В.Савчук  побував у Віктора Причантовського, який після вибуху на ЧАЕС також  брав участь у евакуації населення із зони відчуження.

Міський голова В.Савчук висловив ліквідаторам слова вдячності за їх особистий  внесок  в ліквідацію наслідків аварії на Чорнобильській АЕС,  побажав  їм міцного здоров’я та вручив подяки міської ради, її виконавчого комітету з наданням матеріальної допомоги і продуктові набори.

Також, за дорученням міського голови були відвідані ще 19 білоцерківців - учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, яким були вручені подяки, матеріальна допомога та продуктові набори.

В заходах взяли участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко, заступник начальника управління соціального захисту населення міської ради Т.Велігорська, голова Білоцерківської міської громадської організації інвалідів-ліквідаторів Чорнобиля М.Іванов та ін.



Опубліковано: 26 квітня 2013 року
Поділитися