Пленарне засідання сімнадцятої сесії Білоцерківської міської ради

28 грудня відбулось пленарне засідання сімнадцятої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході сесійного засідання міський голова поінформував депутатів про відповідь голови комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи А.Семиноги щодо звернення депутатів міської ради та керівників громадських організацій соціального спрямування м.Біла Церква до Президента України В.Ф.Януковича, голови Верховної Ради України В.М.Литвина, Прем’єр-міністра України М.Я.Азарова з пропозиціями щодо посилення соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни, ліквідаторів аварій на ЧАЕС, інвалідів та інших пільгових категорій громадян. В даній відповіді зазначається, що за дорученням голови Верховної Ради України В.М.Литвина комітетом Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи розглянуто пропозиції, які надійшли у зверненні та у зв’язку з актуальністю даного питання звернення направлено до Віце-прем'єр-міністра України - Міністра соціальної політики України С.Тігіпка щодо розгляду та вжиття відповідних заходів.

 

 

 

 

 

 

На засіданні депутати міської ради взяли до відома звіт міського голови В.Савчука про роботу Білоцерківської міської ради та виконавчого комітету за 2011рік, затвердили бюджет м.Біла Церква на 2012рік, загальний обсяг доходів якого становить 630млн.145тис. 375грн. та внесли зміни і доповнення до рішення міської ради від 30.12.2010р.№ 28-03- VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2011рік».

Депутати міської ради затвердили Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста Біла Церква на 2012 рік, план роботи Білоцерківської міської ради VІ скликання на наступний рік. Також були затверджені Програми зайнятості населення м.Біла Церква на 2012-2014рр., організації та проведення оплачувальних громадських робіт м.Біла Церква на 2012рік, Білоцерківська міська програма імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2012-2015рр..

В ході сесійного засідання були внесені зміни до плану діяльності Білоцерківської міської ради з підготовки проектів регуляторних атів на 2011рік, затвердженого рішенням міської ради від 29.12.2010р.№18-03- VІ, взятий до відома звіт начальника управління соціального захисту населення міської ради про хід виконання міської комплексної програми «Турбота» та затверджений новий склад координаційної ради по реалізації даної програми.

В ході сесійного засідання були внесені зміни і доповнення до Програми поетапного оснащення наявного житлового фонду м.Біла Церква засобами обліку витрачання та регулювання споживання води і теплової енергії на 2011-2015рр., затвердженої рішенням міської ради від 27.10.2011р.за №351-13- VІ, також до рішення міської ради «Про створення цільового фонду Білоцерківської міської ради » від 19.07.2006р.№62 та затверджені зміни до Статуту Комунального підприємства Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційної контори №1.

На сесійному засіданні також були внесені зміни та доповнення в План заходів щодо передачі в концесію цілісного майнового комплексу комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківводоканал», затверджений рішенням міської ради від 29.09.2011р. за № 317-12- VІ, до рішення міської ради від 01.04.2011р. № 133-07- VІ «Про пропозицію передачі цілісного майнового комплексу комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківводоканал» в концесію» та затверджений перелік об’єктів, які перебувають на балансі комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківводоканал» та не передаються в концесію.

 В ході сесійного засідання також було прийнято рішення про зміни в штатних розписах управлінь, відділів, служб міської ради і виконавчого комітету, затверджений новий склад комісії міської ради з питань поновлення прав реабілітованих, розглянуто ряд земельних, майнових та інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради - В.Бараннік, В.Івченко, О.Дудник, В.Коверда, К.Бугайчук (фракція Партії регіонів), М.Бондаренко, С.Беркут, В.Малюк (фракція ВО «Батьківщина»), Л.Дригало, В.Сержук (фракція «Народна партія»), О.Марченко, В.Хмельницький, В.Панасов, Л.Маринкевич (фракція ВО «Свобода»), Д.Поліщук (фракція «Фронт змін»), О.Ліневич (депутатська група «Патріоти міста»).

В різному виступили депутати міської ради В.Ямковий (фракція «Народна партія»), В.Рабенок, В.Маршалок, В.Мазуренко (фракція Партії регіонів), О.Кучер(фракція ВО «Батьківщина») та ін..

В роботі сесії взяли участь прокурор м.Біла Церква Г.Мельник, начальник Білоцерківського міського відділу Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенников, заступники міського голови, члени виконавчого комітету та керівники структурних підрозділів міської ради, представники ряду громадських організацій та ЗМІ міста.

По завершенню засідання сесії міський голова В.Савчук провів прес-конференцію для представників міських засобів масової інформації.

В ході прес-конференції міський голова підвів підсумки засідання сімнадцятої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання. Зупинився на основних питаннях, які були підтримані депутатами міської ради – на прийнятті бюджету м.Біла Церква        на 2012рік та Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста на наступний рік та наголосив, що ці документи нададуть можливість забезпечувати життєдіяльність і розвиток міста в наступному році.

Міський голова також поінформував, що  в наступному році основна робота міської влади буде направлена на залучення додаткових коштів до доходної частини міського бюджету, оскільки, незважаючи на збільшення бюджету по певних статтях, залишається його дефіцит.

На прес-конференції міський голова також зупинився на деяких запланованих заходах на наступний рік щодо подальшого розвитку міста, будівництва спортивного комплексу на масиві Піщаний, дошкільного дитячого закладу на масиві Таращанський, ремонту комунальних установ, асфальтування міських проїжджих частин, продовження запровадження енергозберігаючих технологій та ін.



Опубліковано: 29 грудня 2011 року
Поділитися