Підведення підсумків чемпіонатів м.Біла Церква з футболу серед команд ветеранів спорту та аматорів

13 листопада відбулося підведення підсумків чемпіонатів м.Біла Церква  з футболу серед команд ветеранів спорту та аматорів.

За дорученням міського голови Білої Церкви В.Савчука із представниками футбольних команд міста зустрівся його заступник М.Антонюк, який поінформував присутніх про заходи, які проводить міська влада щодо виконання завдань та доручень Президента України В.Ф.Януковача з  розвитку спорту, створення сучасної матеріально-технічної бази закладів фізичної культури і спорту Білої Церкви. Акцентував увагу, що введення в дію сучасного спортивного комплексу «Зміна» на масиві Піщаний відіграло велику роль в розвитку спорту та, зокрема,  футболу в місті і популяризації здорового способу життя серед населення, а особливо серед молоді, адже всі бажаючі  мають можливість займатися на ньому.

Під час заходу команди-переможці чемпіонатів та кращі гравці були нагороджені кубками,  медалями  та відзнаками. Ряду гравців та організаторів ігор були  вручені дипломи Київської обласної федерації футболу.

В заході взяли участь директор ДЮСШ «Зміна», голова  Білоцерківської міської федерації футболу В.Позняков, представник  Київської обласної федерації футболу В.Маслов, представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 14 листопада 2013 року
Поділитися