Підписано Меморандум про співпрацю між територіальними громадами міста Біла Церква та села Фурси

07 липня міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий та сільський голова с. Фурси Микола Фурсенко підписали Меморандум про співпрацю між територіальними громадами міста Біла Церква та села Фурси.

 

Дана подія є важливою та знаковою для нашого міста, так як матиме на меті поліпшення співпраці між громадою міста Біла Церква та села Фурси.

 

Слід зазначити, що після підписання вищевказаного документа буде створено робочу групу, яка займатиметься координацією спільної діяльності між органами місцевого самоврядування.

 

Меморандум  передбачатиме організацію взаємодії встановлення адміністративної межі територіальних громад міста та села, реалізацію механізмів взаємовигідної співпраці між ними, а також створення безпечного та комфортного середовища для проживання жителів даних громад.

 

У заході взяли участь секретар Білоцерківської міської ради Борис Смуток, секретар виконавчого комітету Фурсівської сільської ради Надія Шараєвська та  заступник начальника юридичного  управління Білоцерківської міської ради Нінель Ротаєнко.


Опубліковано: 07 липня 2017 року
Поділитися