Підготовка до опалювального сезону на контролі

6 червня  відбулося чергове засідання робочої групи з питань підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025рр. на території Білоцерківської МТГ, яке провів секретар міської ради Володимир Вовкотруб.

Секретар міської ради наголосив на необхідності злагодженої роботи та відповідального ставлення усіх, хто займається тим, аби ми належно розпочали та пройшли наступний опалювальний сезон. Акцентував увагу на складній ситуації в державі, адже ворог завдає великої шкоди енергетичній та теплопостачальній сферам.

Доповідаючи, заступник міського голови Анатолій Кравець, який є заступником голови даної робочої групи, поінформував, що 04 червня відбулося засідання регіонального оперативного штабу з питань підготовки об’єктів Київської області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 року. На ньому було визначено першочергові завдання для всіх громад  Київщини.

Відповідно, під час засідання місцевої робочої групи були розглянуті питання щодо стану підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Білоцерківської територіальної громади до роботи в наступний осінньо-зимовий період.

Також прозвітували про результати перевірки об’єктів критичної інфраструктури для  проведення навчань з підключення цих об’єктів до джерел альтернативного живлення.

Зупинилися на результатах вивчення можливості встановлення об’єктів розподіленої генерації (когенерації) для забезпечення енергопостачання та функціонування систем централізованого опалення населених пунктів Білоцерківської громади у разі виникнення позаштатних ситуацій під час проходження опалювального сезону 2024-2025 року.

 Особлива увага була акцентована на необхідності погашення заборгованості за теплопостачання комунальними установами.

Крім того, присутні обговорили питання щодо організації роботи ліфтів, враховуючи стабілізаційні відключення електроенергії.

 

Підготовка до опалювального сезону на контролі


Опубліковано: 07 червня 2024 року
Поділитися