ПЕРСПЕКТИВНА МОЛОДЬ – в кадровому резерві органів місцевого самоврядування

Відділами у справах сім’ї та молоді, кадрової роботи та з питань в органах місцевого самоврядування і нагород Білоцерківської міської ради підведені підсумки стажування осіб з числа лідерів молодіжних громадських організацій та студентського самоврядування вищих навчальних закладів міста.

Відповідно розпорядження міського голови від 03 листопада 2016 року №204Р «Про стажування осіб з числа лідерів молодіжних громадських організацій та студентського активу в управліннях та відділах Білоцерківської міської ради» з 07 листопада по 07 грудня 2016 року в 14 управліннях та відділах міської ради 37 молодих людей мали змогу пройти стажування, у вільний від навчання та роботи час.

Згідно індивідуального плану проходження стажування, який був складений на кожного стажиста, останні мали змогу ознайомитись з нормативно-правовими актами з питань служби в органах місцевого самоврядування, діловодством, брали участь у практичній діяльності структурних підрозділів міської ради тощо.

На підставі висновків начальників управлінь і відділів 25 стажистів зарекомендували себе з позитивної сторони, відповідально ставились до дорученої справи, проявляли зацікавленість та ініціативу тощо. Відповідним розпорядженням міського голови всі стажисти, які успішно пройшли стажування  будуть зараховані до кадрового резерву на перспективу з можливим залученням в майбутньому для служби в органах місцевого самоврядування.

.



Опубліковано: 05 січня 2017 року
Поділитися